Aspirant - Marstal Navigationsskole

Kort om det at være aspirant

Er du aspirant, kan du læse første semester af skibsføreruddannelsen, mens du sejler – så sparer du et halvt års skolegang.

Praktikplads
Du skal have en aspirant/praktikplads i et rederi, når tilmelder du dig Marstal Navigationsskole.
Intranet

Under praktiktiden er du opkoblet til Marstal Navigationsskoles intranet med adgang til de forskellige moduler, du skal til optagelsesprøve i.

Spring kystskipperuddannelsen over

Hvis skolen på baggrund af optagelsesprøven vurderer, at du har opnået tilstrækkelig viden til at kunne følge med på 1. semester af skibsføreruddannelsen, kan du springe kystskipperuddannelsen over. (Den kræves ellers for at kunne starte på skibsføreruddannelsen.)

Skibsføreruddannelsen afkortes således med et halvt år og tager dermed kun to år (fire semestre)

Læs mens du sejler

Som aspirant kan du i din praktiktid (mens du sejler) læse og løse opgaver, så du er forberedt til at kunne klare en optagelsesprøve på Marstal Navigationsskole, når du påbegynder skibsføreruddannelsen.

Kontaktperson

Du får tildelt en kontaktperson (lærer) på Marstal Navigationsskole, der fungerer som mentor og hjælper dig til at få studeret, få lavet de nødvendige opgaver og læst de forskellige lærebøger inden skolestart.

Hvis du ikke springer kystskipperuddannelsen over

Hvis det mod forventning skulle ske, at skolen ikke vurderer, at du vil kunne følge med på 1. semester af skibsføreruddannelsen, starter du bare på kystskipperuddannelsen. Skibsføreruddannelsen vil i så fald tage 2½ år, som er den normerede tid.

marnav-logo-hvid-176x45.png

Marstal NavigationsskoleMaritimt Uddannelsescenter

Ellenet 10, 5960 Marstal
[email protected]
+45 6253 1075

Find os også her

Copyright © 2022 Marstal Navigationsskole.

Designet & Udviklet af SkyDigital

Search

Ellenet 10, 5960 Marstal
(+45) 62 53 10 75